Український Ґарик 302

Український Ґарик 302
За мотивами І. Губермана
 
Ми створили дурнів спілку
(жити краще захотіли!)
та підпилювали гілку,
на якій же і висіли.
 
 
Оригінал
 
Весь немалый свой досуг
до поры, пока не сели,
мы подпиливали сук,
на котором мы висели.