Мое Кохання Це Ти

Мое Кохання Це Ти
Знову ночами я не сплю.
Лише згадую про тебе.
I бачу що я сумую.
Ти надто дорогий для мене.
 
Мое кохання з тобою.
Але ти мене не бачиш?
Скажи менi що с тобою?
Можливо iншу ти кохаеш.
 
А мене навiть не згадаеш?
Але тодi чому менi так сумно.
Шкода що ти не знаеш.
Як кохаю тебе надто сильно.
 
Для мене рiдний ти завжди.
I в сердцi спокiй ти вiднайдеш.
Мiй коханий тiльки лише ти.
Спокiй в сердцi ти лишаеш.
 
Згадую про тебе я завжди.
Адже ти той кого шукала я..